242
Κοκκινιστό ζυγούρι από μπούτι με κίτρινο ρυζάκι !!
Κοκκινιστό ζυγούρι από μπούτι με κίτρινο ρυζάκι !!
Κοκκινιστό ζυγούρι από μπούτι με κίτρινο ρυζάκι !!
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρέας στη χύτρα με νερό...το ξαφρίζουμε και το αφήνουμε να βράσει με ανοιχτή τη χύτρα για 10 λεπτά...
Κατόπιν το σουρώνουμε, ξεπλένουμε τη χύτρα, και κόβουμε 2 κρεμμύδια και δύο σκελίδες σκόρδο σε φετακια μαζί με ελαιόλαδο και σοτάρουμε... προσθέτουμε το κρέας, αλάτι πιπέρι κουρκουμά λίγη κανέλα, δύο φύλλα δάφνη, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com