by admin

Ζυμαρικά με γκοργκοντζόλα και καβουρντισμένα φουντούκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής 500γρ. κοντά ζυμαρικά (sedani rigati, πέννες, φαρφάλες) 3-4 κ.σ. φουντούκια 250γρ. γκοργκοντζόλα (γλυκιά) ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cooklos.gr