41
Υλικά
- ταλιατέλες 250 γρ
- κολοκυθάκια 4 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ρίγανη 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά:250 γρ. μαγειρεμένες ταλιατέλες4 κολοκυθάκια3 πιπεριές (κόκκινη, πράσινη και πορτοκαλιά)1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες1 κουταλάκι γλυκού ρίγανηαλάτιπιπέριΕκτέλεση:Κόβετε τα κολοκυθάκια σε μακρόστενες λωρίδες, τα αλατίζετε και τα αφήνετε για 15 λεπτά. Ψήνετε στο γκριλ τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε λωρίδες. Σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, στραγγίζετε τ
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com