104
Υλικά
- βίδες 500 γρ
- μπέϊκον 200 γρ
- λευκό κρασί 80 ml
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- μυρώνια 2 κσ
- κόλιανδρο 2 κσ
- καυκαλήθρες 2 κσ
- κουκουνάρι 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 180 ml
- ρεγκάτο 100 γρ
500 γρ. ζυμαρικά βίδες 200 γρ. μπέικον γαλοπούλας Ferrano Ifantis 80 ml λευκό κρασί 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μυρώνια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. καυκαλήθρες ψιλοκομμένες 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελ. σκόρδο 180 ml ελαιόλαδο 100 γρ. τυρί Arla Αυθεντικό Regato Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr