60
Υλικά
- ζυμαρικά 300 γρ
- παντζάρια 250 γρ
- φουντούκι 30 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 40 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 2 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- δυόσμος 15 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- διατροφική μαγιά -
Ας βάλουμε λίγο χρώμα στην ζωή μας κι ας ξεκινήσουμε από το φαγητό μας που είναι και πιο εύκολο.Στο σημερινό πιάτο οι φαρφαλίτσες μας έγιναν ροζ από το νόστιμο παντζάρι, το ξύσμα λεμονιού μας χαρίζει το κίτρινο, ενώ το πράσινο έρχεται σε δυο αποχρώσεις: σκούρο πράσινο από τον δυόσμο και ανοιχτό πράσινο από τα φυστικάκια. Απολαύστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr