Το πιο γνωστό παραδοσιακό μας γλυκό
aromavanillias.blogspot.com
Σβίγγοι (Λουκουμάδες) Κοζάνης (γιατί είναι κάπως μεγαλύτεροι σε μέγεθος από τους συνηθισμένους λουκουμάδες) κι’ ας μην γίνονται με βούτυρο και …
Σβίγγοι (Λουκουμάδες) Κοζάνης (γιατί είναι κάπως μεγαλύτεροι σε μέγεθος από τους συνηθισμένους λουκουμάδες) κι’ ας μην γίνονται με βούτυρο και …
Τα αφράτα μπαλάκια ζύμης που οι Γάλλοι ψήνουν στο φούρνο και ονομάζουν choux , στην ελληνική τους εκδοχή τηγανίζονται, σιροπιάζονται …
ΥΛΙΚΑ για 4-6 άτομα -4 κούπες αλεύρι -5 κούπες νερό -200 γρ. φρέσκο βούτυρο -6 μεγάλα αυγά -1 κούπα ζάχαρη …