Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
www.pandespani.com
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Το συκώτι είναι ένα σημαντικό όργανο και ένα δημοφιλές φαγητό σε πολλούς πολιτισμούς. Το χοιρινό, βοδινό, αρνίσιο συκώτι και το …
Εύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο πιάτο! Μιά συνταγή που σας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε τραπέζι… είτε οικογενειακό είτε γιορταστικο!
Το πιο εύκολο και νόστιμο λεμονάτο! Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:2 ώρες, Κόστος:8 € ΥΛΙΚΑ : 4 μερίδες …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι με λίγο λιπάκι) -1½ φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο -Χυμό από 1 λεμόνι …