ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ & ΜΠΑΝΑΝΕΣ
www.chefonair.gr
Από τον Pastry Chef Μάνο Παπαχρήστο ,350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 180 γρ. ζάχαρη …
Από τον Pastry Chef Μάνο Παπαχρήστο ,350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 180 γρ. ζάχαρη …
Σοκολατόπιτες υπάρχουν πολλές. Σήμερα θα την απολαύσουμε με παγωτό και ζεστή σάλτσα από πάνω. Υλικά 2 αυγά 1 φλ. ζάχαρη …
ΥΛΙΚΑ Για τη βάση: 1 φύλλο κουρού 1 κ.σ. Flora με 25% βούτυρο Για τη γέμιση: 60 γρ. καστανή ζάχαρη …
Για τους λάτρεις της μαύρης θεάς!!! Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.