Μαγειρίτσα με Κοτόπουλο
www.madameginger.com
Η μαγειρίτσα είναι το αγαπημένο μου φαγητό του Πάσχα, σε όλες τις παραλλαγές της. Το τέμπο είναι σταθερό, κάθε χρόνο: …
Η μαγειρίτσα είναι το αγαπημένο μου φαγητό του Πάσχα, σε όλες τις παραλλαγές της. Το τέμπο είναι σταθερό, κάθε χρόνο: …
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Με τη γεύση του παραδοσιακού φρικασέ πιο ελαφρύ και πολύ πολύ νόστιμο!
2 ½ κιλά κόκορα 600 γρ. κιμά αγριογούρουνου 150 γρ. καπνιστό μπέικον 60 γρ. πορτσίνι αποξηραμένα 1-2 μέτρια κρεμμύδια ξερά …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε μια παραδοσιακή συνταγή που μας έρχεται από την Αράχωβα.Υλικά8 μπουτάκια κοτόπουλου ξεκοκκαλισμένα2 κουταλιές σούπας καυκαλίδα …
8 μπουτάκια κοτόπουλο