Πέρκα φιλέτο με σόγια και τζίντζερ στο χαρτί
www.lovecooking.gr
Το μαγείρεμα στη λαδόκολλα, εξασφαλίζει σίγουρη νοστιμιά, αφού ό,τι και να ψήσουμε μαγειρεύεται μέσα στο ίδιο το ζουμί του!
Το μαγείρεμα στη λαδόκολλα, εξασφαλίζει σίγουρη νοστιμιά, αφού ό,τι και να ψήσουμε μαγειρεύεται μέσα στο ίδιο το ζουμί του!
4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από …
ΥΛΙΚΑ : 1 φιλέτο πέρκας (περίπου 500 γρ) Για τη αρωματική πάστα 8 φύλλα βασιλικού 4 λιαστές ντομάτες 1 κουταλιά …
Υλικά 4 φιλέτα πέρκας περίπου 800γρ. 1 κ. σ. τριμμένο τζίντζερ 2 κ. σ. σησαμέλαιο 2 κ. σ. μηλόξιδο αλάτι …
Επειδή όποιον άνθρωπο «τρατάρω» τελευταίως, μου λέει πως είναι σε δίαιτα, το φαινόμενο … της κάθε Άνοιξης δηλαδή 🙂 είπα …
Φτιάξτε το και με τσιπούρα ή φιλέτο γλώσσας.Εξαιρετικό!!!Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C, με αντιστάσεις πάνω …