Γουακαμόλε αλά Ελληνικά
www.lovecooking.gr
Το γουακαμόλε αποφάσισε να ντυθεί Ελληνικά! Με ελιές, κάπαρη, ρίγανη και τραγανές πίτες, ήρθε να δώσει χρώμα και γεύση στη
Το γουακαμόλε αποφάσισε να ντυθεί Ελληνικά! Με ελιές, κάπαρη, ρίγανη και τραγανές πίτες, ήρθε να δώσει χρώμα και γεύση στη
Είναι τέλεια. Μπορούμε να τη συνδυάσουμε παντού. Στα σάντουιτς, σαλάτες, ορεκτικά, με λίγο φρέσκο ψωμί ή μια φρυγανιά, είναι απόλυτα …
Σερβίρουμε την ταπενάντ πάνω σε φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας μόνη της της ή με γιδοτύρι, ως συνοδευτικό ψαριού στη σχάρα, ή …
Υλικά συνταγής 100γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι 5 γεμάτες κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 ματσάκι μαϊντανός ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη…
Πανω σε ψημενο ψωμακι ειναι ενα νοστιμο ορεκτικο.