47
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- στραγγιστό γιαούρτι 500 γρ
- ζελατίνη 3 φύλλα
- δυόσμος 10 φύλλα
- γλυκό βύσσινο 1 βάζο/α
Υλικά: 500 ml κρέμα γάλακτος 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 φλ. ζάχαρη άχνη 3 φύλλα ζελατίνης 6 κ.σ. νερό 10-15 φυλλαράκια δυόσμου 1 βαζάκι γλυκό του κουταλιού βύσσινο Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί....
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr