Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα κατεψυγμένα φούτα του δάσους, τη ζάχαρη και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βγάλουν τα υγρά …
Συνταγές με ζελατίνη
-
foodaholics.gr
-
Για την ζύμη τάρτας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. αμυγδαλόψυχα 30 γρ. κακάο 110 γρ. …
-
Αν είσαι λάτρης του διάσημου ιταλικού γλυκού, αυτή η διπλή πανακότα με δύο στρώσεις και λαχταριστό κραμπλ σοκολάτας θα σε …
-
Αυτό το ζελέ με ροζέ σαμπάνια ή αφρώδες κρασί και σμέουρα είναι ελαφρύ, αφού δεν έχει πολλά λιπαρά και είναι …
-
Από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά είναι αυτή η συνταγή, την έχω κάνει πάρα πολλές φορές και δεν με έχει …
-
Το γλυκό είναι σοκολατένιος κορμός που δεν χρειάζεται κατάψυξη, συντηρήστε στο ψυγείο. Το βγάζουμε 30 λεπτά πριν σερβιριστεί για να …
-
Πανακότα με Άρωμα Μαστίχας και Καραμελωμένες Φράουλες (και ένα ευχάριστο νέο)
projectfood.grby adminΈνα εύκολο, ανάλαφρο και κλασικό γλυκό, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για να τελειώσουμε το Πασχαλιάτικο γεύμα μας! Τα λίγα …
-
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υπάρχει ένα και μοναδικό γλυκό που θεωρώ, μετά και από πολλές γνώμες, πως θα ήταν δυνατό να «ξεπεράσει» σε απόλαυση …
-
Όχι ακριβώς καρπουζάκια… αλλά σαν καρπουζάκια, γευστικά και όμορφα!
-
Η ζάχαρη δίνει κενές θερμίδεςστο παιδί, δηλαδή θερμίδες χωρίς άλλα θρεπτικά συστατικά, ούτε βιταμίνες, ούτε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ούτε φυτικές ίνες, ούτε …
-
Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
-
Νόστιμο και εμφανίσιμο γλυκό!
-
400g γάλα καρύδας 200g κρέμα γάλακτος παχύρρευστη 1 λοβό βανίλιας 10g ζελατίνη 5 κ.σ. νερό για τη ζελατίνη 2 κ.σ. …
-
Η συνταγή είναι προσαρμογή της πιο απλής και αγαπημένης κρέμας που χρησιμοποιώ πολύ συχνά στα καλοκαιρινά μου γλυκά. Της εύκολης …
-
Και τα δυο στην εποχή τους, οι καλύτερες φράουλες τώρα, τα άνθη αφροξυλιάς μόλις που τα προλαβαίνουμε.Είχα την εξαιρετική τύχη …
-
ΒΑΖΟΥΜΕ 12 γραμμάρια ζελατίνη φύλλα σε πολύ παγωμένο νερό.Βάζουμε 700 γραμμάρια φρέσκο γάλα στην κατσαρόλα να ζεσταθεί.Χτυπάμε στο μίξερ 4 …
-
Α μου λέει φτιάχνω πανακότα δες τη φωτογραφία. Περήφανη μάνα τι θα ζήταγε;; τη συνταγή αλλά και τις φωτογραφίες του. …
-
Δροσιστικό, απολαυστικό παγωτό με άρωμα και γεύση λεμονιού. Ελαφρύ, κατάλληλο να το γευτείτε μετά από ένα πλούσιο γεύμα και το …
-
Κορίτσια μου σήμερα σας έχω πολύ καλά νέα μιας και η συνταγή λέει 4 πανεύκολα γλυκά με μέχρι 4 υλικά. …