85
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 280 γρ
- γάλα φρέσκο 150 γρ
- ζάχαρη 160 γρ
- κακάο 50 γρ
- ζελατίνη 15 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- γάλα φρέσκο 100 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- ζελατίνη 10 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ
- χοντρό αλάτι 2 γρ
- κακάο 15 γρ
Αν είσαι λάτρης του διάσημου ιταλικού γλυκού, αυτή η διπλή πανακότα με δύο στρώσεις και λαχταριστό κραμπλ σοκολάτας θα σε ξετρελάνει!
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr