by admin

Το ιδανικό γλυκό ψυγείου για τα Χριστούγεννα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα κατεψυγμένα φούτα του δάσους, τη ζάχαρη και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βγάλουν τα υγρά τους. Διαλύουμε το νισεστέ στο κρύο νερό και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε να δέσει, κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τον χυμό λεμονιού και τις βανίλιες. Διαλύουμε την ζελατίνη σε σκόνη σε λίγο κρύο νερό. Την αφήνουμε για 5 λεπτά και τη λιώνουμε σε λίγο καυτό νερό.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Περισσότερες συνταγές: γλυκό ψυγείου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr