36
Υλικά
- φρούτα του δάσους 300 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- νισεστέ 10 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- ζελατίνη 10 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- γάλα 100 ml
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα κατεψυγμένα φούτα του δάσους, τη ζάχαρη και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βγάλουν τα υγρά τους. Διαλύουμε το νισεστέ στο κρύο νερό και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε να δέσει, κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τον χυμό λεμονιού και τις βανίλιες. Διαλύουμε την ζελατίνη σε σκόνη σε λίγο κρύο νερό. Την αφήνουμε για 5 λεπτά και τη λιώνουμε σε λίγο καυτό νερό.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr