80
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 75 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 30 ml
- κονιάκ 30 ml
- κακάο 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- γλυκόζη 150 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 110 γρ
- ζελατίνη 10 γρ
- κουβερτούρα 112 γρ
Το γλυκό είναι σοκολατένιος κορμός που δεν χρειάζεται κατάψυξη, συντηρήστε στο ψυγείο. Το βγάζουμε 30 λεπτά πριν σερβιριστεί για να μπορούμε να το κόψουμε και αυτό, λόγο του βουτύρου που παγώνει πάρα πολύ. Έχω βάλει γεμιστά μπισκότα με κρέμα πορτοκαλιού, εσείς μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε μπισκότο γεμιστό ή σκέτο θέλετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr