206
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη 225 γρ
- κακάο 75 γρ
- ζελατίνη 7.5 γρ
Το γυαλιστερό γλάσσο σοκολάτας, το λεγομενο και γλάσσο "καθρέφτης" επικαλύπτει υπέροχα τούρτες και παντεσπάνια και δίνει εντυπωσιακή εμφάνιση!
Η δόση που σας παραθέτω είναι αρκετή για να καλύψει μία τούρτα με κανονικό ύψος (8 εκ.) και διάμετρο 24εκ.
Η δόση που σας παραθέτω είναι αρκετή για να καλύψει μία τούρτα με κανονικό ύψος (8 εκ.) και διάμετρο 24εκ.
Βαθμός δυσκολίας : μέτρια δύσκολο
Υλικά : 175gr νερό,
150gr κρέμα γάλακτος,
225gr ζάχαρη κρυσταλλική,
75gr κακάο άγλυκο,
7,5gr ζελατίνη σε φύλλα.
Προετοιμασία :
Πρώτα απ' όλα, μουλιάστε την ζελατίνη σε κρύο νερό για 15 λεπτά. Σε ενα κατσαρολάκι, βάλτε το νερό, την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και το κακάο και αφήστε τα να βράσουν...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com