106
Υλικά
- μαγιά ξερή 1.5 κγ
- γάλα 1 φλ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- αλεύρι σκληρό 3.25 φλ
- αλάτι 0.5 κγ
- βούτυρο 5 κσ
- αυγά 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- κόντιτα 1 φλ
- ξερά φρούτα 1 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μαργαρίνη -
- ζάχαρη άχνη -
Το γλυκό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα στην Ιταλία. Νόστιμο και αφράτο θα σας ικανοποιήσει με τη γεύση του!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmefantasia.gr