146
Υλικά
- παντεσπάνι 2 φύλλα
- αμύγδαλα 300 γρ
- γάλα 250 γρ
- ζάχαρη 40 γρ
- βανίλια 1 δόση
- ζάχαρη 60 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 125 γρ
- ζελατίνη 80 γρ
- ρούμι 40 γρ
- σαντιγί 325 γρ
Υλικά 2 στρογγυλά φύλλα παντεσπάνι σοκολάτας (22 εκ.) 300 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα Μίγμα α' 250 γρ. γάλα 40 γρ. ζάχαρη 1 δόση βανίλια σκόνη Μίγμα β' 60 γρ. 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική Μίγμα y 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη Μίγμα δ' 80 γρ. φύλλα ζελατίνας 40 γρ. ρούμι μαύρο Μίγμα ε' 325 γρ. σαντιγί άγλυκη ...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com