101
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 1 κιλ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- αμμωνία 0.5 κγ
- κρέμα γάλακτος 0.5 φλ
- κονιάκ 1 σφην
- πορτοκάλι 2 τμχ
- γάλα εβαπορέ 2 κσ
Yπάρχουν πολλές δοκιμασμένες συνταγές για Πασχαλινά Κουλουράκια, με ή χωρίς αμμωνία, αφράτα και τραγανά ή μαλακά που διαλύονται στο στόμα.Όμως αρκούν λίγες αλλαγές στα υλικά μιας βασικής συνταγής για να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία και εκπληκτικότερο αποτέλεσμα!Πειραματίστηκα κι εγώ, αντικαθιστώντας το γάλα με κρέμα γάλακτος,μειώνοντας τα αυγά...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com