125
Υλικά
- γάλα καρύδας 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- στέβια 30 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- ζελατίνη 1 φακ
- λωτοί 3 τμχ
- χυμός λεμονιού 3 κσ
Λευκή κι ελαφριά κρέμα πανακότα, με γάλα καρύδας, βανίλια και σάλτσα λωτού. Οι γεύσεις ισορροπούν και συνδυάζονται μεταξύ τους για να μας επιτρέψουν να απολαύσουμε τη λεπτεπίλεπτη νοστιμιά της καρύδας, τα αιθέρια αρώματα της φυσικής βανίλιας αλλά και την ιδιαίτερη νοστιμιά των ώριμων, βρώσιμων λωτών.Δοκιμάστε αυτό το φίνο κι εύκολο επιδόρπιο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es