102
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 120 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- αλεύρι σκληρό 700 γρ
- αλεύρι για τσουρέκια 700 γρ
- σταφίδες 100 γρ
- φρουί γλασέ 150 γρ
- κονιάκ 1 σφην
Υλικά - 120 γρ. βούτυρο αγελάδος λιωμένο και λίγο ακόμα για τη φόρμα - 1 φακελάκι ξερή μαγιά - 150 γρ. νερό χλιαρό - 1 κ.γ. αλάτι - 100 γρ. ζάχαρη - 2 αυγά μεσαία - 4 κρόκοι αυγών μεσαίων, χτυπημένοι ελαφρώς - 700 γρ. αλεύρι σκληρό ή για τσουρέκι κοσκινισμένο - 100 γρ. σταφίδες ξανθές - 150 γρ. φρουί γλασέ (από ξηροκαρπάδικο) - 1 σφηνάκι κονιάκ - Άχνη για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr