Τούρτα εποχής με φράουλες, μπαλσάμικο με μέλι και κρέμα
www.argiro.gr
Για το παντεσπάνι 180 γρ. βούτυρο μαλακό 180 γρ. ζάχαρη 3 μεγάλα αβγά 1 κ. γ. υγρή βανίλια 2 κ. …
Για το παντεσπάνι 180 γρ. βούτυρο μαλακό 180 γρ. ζάχαρη 3 μεγάλα αβγά 1 κ. γ. υγρή βανίλια 2 κ. …
3 ασπράδια 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη άχνη 2 πρέζες αλάτι 1 συσκευασία παγωτό φράουλα 900ml λίγη άχνη για …
Για το παντεσπάνι 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2½ κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 400 γρ. ζάχαρη …
Μια τούρτα που θα φτιάξετε αμέσως! Απολαυστική στη γεύση και φανταστική στην εμφάνιση!…
Όταν χτυπάμε κρέμα γάλακτος σε σαντιγί πρέπει να είναι πάντα παγωμένη. Είναι στη διάθεσή μας αν θα προσθέσουμε ζάχαρη ή …