Κουνουπίδι ογκρατέν
Υλικά 2 μέτρια κουνουπίδια 6-7 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 200 γ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 300 γ. τριμμένα mix τυριά (έμενταλ – γκούντα …
Υλικά 2 μέτρια κουνουπίδια 6-7 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 200 γ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 300 γ. τριμμένα mix τυριά (έμενταλ – γκούντα …
Μια υπέροχη μανιταρόπιτα που ικανοποιεί όλα τα γούστα και μπορεί να αποτελέσει καθημερινό πιάτο ή να προσφερθεί και σε μπουφέ!
Για τις λιγούρες …Για “κάτι” επιπλέον στο τραπέζι μας…Για “σνακ” στο γραφείο ή στο σχολείο …Γιατί όχι για πρωινό ή …
Μια πολύ αγαπημένη πίτα με κασέρι και μοτσαρέλλα, πολύ αφράτη, που λιώνει στο στόμα και τρώγεται ζεστή, αλλά και κρύα. …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη …
Από τον Αντώνη Οικονομίδη ,1 φύλλο σφολιάτας 500 γρ. έμενταλ 1 κρόκο αβγού 1 ποτ. νερό Σουσάμι (προαιρετικά) Μαργαρίνη Βιτάμ …
Συστατικα ζυμης 500γρ.αλευρι 1φλ.χλιαρο νερο 2 φακελακια μαγια 1κ.γ αλατι 1κ.γ ζαχαρηλιγο ριγανη λιγο πιπερι κοκκινο γλυκο και λιγο μαυρο . (1 κροκο αυγο για αλειμμα )Για τη …
Από την Μαρία Πετρίδη…
Τώρα αν έχετε χρόνο και διάθεση για περισσότερο μαγείρεμα, φτιάξτε και μια ντοματόπιτα με μπέικον. Έτσι για να βρίσκεται βρε …
Ελαφρύ φαγάκι, γευστικό και καλοδεχούμενο τόσο σαν κύριο πιάτο όσο και σαν μεζές…