Άγρια Χόρτα του Βουνού φρικασέ με Αρνάκι!!!
Το φρικασέ γίνεται συνήθως με μαρούλι. Άν πέσετε όμως πάνω σε άγρια ραδίκια: τα μαζέψετε μόνοι σας ή σας τα …
Το φρικασέ γίνεται συνήθως με μαρούλι. Άν πέσετε όμως πάνω σε άγρια ραδίκια: τα μαζέψετε μόνοι σας ή σας τα …
Το κρέας λοιπόν που συνδέεται άρρηκτα με το κρητικό αποκριάτικο τραπέζι είναι το κρέας των αμνοεριφίων. Εκτός από ψητό, το …
Ξινούτσικο, ξινούτσικο! Κλασσικό αγαπημένο φαγάκι, μου θυμίζει πολύ την μαμά μου, ένα πιάτο που παίρνει την θέση του στο καθημερινό …
Εύκολο και σχετικά οικονομικό φαγητό. Πεντανόστιμο όμως!!! Διαφέρει λίγο από το κλασσικό φρικασέ. Αντί για μαρούλι, προσθέτουμε σέσκουλα και σπανάκι. …
Κρέας λουκούμι με μαρουλάκι
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -1½ κιλό αρνάκι η μοσχάρι κομμένο σε μερίδες -500 γραμ μαρούλι -500 γραμ. λάπαθα -λίγες καυκαλίθρες …
Υλικά : 2 κιλά αρνάκι σε μερίδες 6 κ.σ. λάδι 1 κιλό αντίδια καρδιές από 3 μεγάλα μαρούλια 10 κρεμμυδάκια …
Το αγαπημένο μου φαγητό! Δεν λέω ποτέ όχι για φρικασέ με μαρούλι!!! Το μόνο που δεν αρέσει στα “παιδιά” μου …