Μοσχάρι γιουβέτσι με λαχανικά στο πήλινο, σκεπαστό με ζύμη ψωμιού
Αγόρασα μαλακό κομμάτι μοσχαριού (ζητήστε από το χασάπη σας και αυτός ξέρει. Δεν θυμάμαι τι μέρος ήταν), το έβρασα πρώτα …
Αγόρασα μαλακό κομμάτι μοσχαριού (ζητήστε από το χασάπη σας και αυτός ξέρει. Δεν θυμάμαι τι μέρος ήταν), το έβρασα πρώτα …
Υλικά : 1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας 1/2 κουτ. Βούτυρο 4 φύλλα Δάφνη 4 κουτ. Ελαιόλαδο 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι 1 …
Υλικά Μοσχαράκι 1 1/2 κιλό Ντομάτες 5 -6 τεμ ψιλοκομμένες φρέσκιες ή κον κασέ 1 κουτί Ντοματοπολτός 2 κουταλιές της …
Μοσχαράκι με κριθαράκι που όλοι αγαπάνε να τρώνε.
Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό κριθαράκι 1 κιλό ώριμες ντομάτες ή ντοματάκια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα τριμμένο …
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του …
Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . …
Υλικά1 1/2 κιλό μοσχάρι1/2 κιλό κριθαράκι μέτριο 1 κιλό ώριμες ντομάτες ή ντοματάκια2 σκελίδες σκόρδο1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι1/2 κουταλάκι ζάχαρη1 …
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1.150γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 1 ντοματοπελτέ 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 …