Arancini (παναρισμένες κροκέτες ρυζιού)
www.gastronomos.gr
Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία. Υλικά Για τις κροκέτες 50 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες …
Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία. Υλικά Για τις κροκέτες 50 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ. Ντομάτες 4 τεμ.ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ρύζι 400 γρ. Προσούτο ψιλοκομμένο …
Τα αραντσινι θα μπορουσαμε να τα περιγραψουμε ως γεμιστες ρυζοκροκεττες. Η τραγανη και ξεροψημενη κρουστα τους κρυβει ενα σπυρωτο, κατακιτρινο …