Galette με frangipane, λωτούς & βατόμουρα, και ζύμη με αλεύρι σικάλεως
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Πεντανόστιμο γλυκάκι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!
Λευκή τούρτα με σως φράουλα και βατόμουρα!!! 550 g φαρίνα 400 g ζάχαρη 250 g βούτυρο 4 αυγά 220 g …
Από τον Pastry Chef Γιώργο Χριστοδουλόπουλο Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι: …
Πολύ απλά, υγιεινά και νόστιμα μάφιν!
Η pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) είναι βουτυρένια και τραγανή σαν μπισκότο, ίσως λίγο παραπάνω μπισκοτένια από την τυπική …
Τούτο το γλυκό νηστίσιμο δεν είναι, είναι όμως πολύ ελαφρύ και φτιάχτηκε για να προσφερθεί σε φιλικό γεύμα καθώς οι …
Η επόμενη συνταγή δεν είναι από το βιβλίο αλλά θα μπορούσε να είναι. Λέμε τώρα. Δεν φτιάχνω συχνά cupcakes γιατί …
Πανκέικ, Τηγανίτα στο φούρνο, με όμορφα κατακόκκινα βατόμουρα και ζάχαρη άχνη.Η υπόξινη γεύση, το άρωμα και το χρώμα των βατόμουρων …