Μπριζόλες κρασάτες
…
…
Θέλετε να γευτείτε ένα ζουμερό κρέας στη σχάρα με πράσινη πικάντικη σάλτσα;Γρήγορα στην κουζίνα!
Σάλτσα κρέατος !! Συστατικά: 4 k “κρέας” κομμένο σε λεπτές φέτες η μπριζόλες 4 κουταλιές σούπας απλό γιαούρτι 2 κουταλιές …
Υλικά (για 4 άτομα ) 500 γρ. μπριζόλα γάλακτος χωρίς κόκκαλο, σε λωρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 3-4 …
Καλή παρεούλα, καλό μεζεδάκι, καλό κρασάκι και λίγη μουσική αρκούν για να περάσουμε μια τέλεια βραδιά ή ένα κεφάτο μεσημέρι. …
Υλικά : μπριζόλες χυμό λεμονιού ρίγανη αλάτι πιπέρι μουστάρδα (προαιρετική) σκόρδο (προαιρετικό)
4 μπριζολάκια από χοιρινό λαιμό με κόκκαλο 50 γρ. σάλτσα BBQ 50 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 30 γρ. …
Ένα νόστιμο και γρήγορο φαγητό με μπριζόλες λουκούμι! 4 μπριζόλες (κατά προτίμηση λαιμού) κόκκινο ημίγλυκο κρασί πιπέρι αλάτι λίγη ζάχαρη …
Αν ψάχνετε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να δώσετε μια πιο αμερικάνικη γεύση στις μπριζόλες σας, τότε αυτή η …
Μια συνταγή για να εκμεταλευτείτε όσπρια που περισεύουν.
Οι αγαπημένες μας μπριτζόλες στο φούρνο με έναν διαφορετικό και νόστιμο τρόπο φτιαγμένες.
Υλικά 4 μπριζόλες λαιμού 6-7 πατάτες καθαρισμένες 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 5-6 πιπεριές κομμένες σε χοντρά κομμάτια 2 σκελίδες …
Αυτή είναι μια δική μου συνταγή που την είχα φτιάξει στο αγόρι μου και ξετρελάθηκε!! Δοκιμάστε την οπωσδήποτε!!
Μία απλή μαρινάδα για να δώσετε άρωμα στις χοιρινές σας μπριζόλες και για να τις κρατήσετε ζουμερές είτε τις ψήσετε …
Αντί για φρέσκες ντομάτες και μπριζόλα από στρογγυλό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαγειρεμένες ντομάτες, ξεσποριασμένες και ξηραμένο ή καπνιστό μοσχάρι (από …
Αυτή η συνταγή είναι ένας απλός τρόπος για να ψήσετε στο φούρνο ζουμερές μπριζόλες! Η αλήθεια είναι ότι όταν έχω …
Γευστικές και τρυφερές, μαριναρισμένες μπριζόλες!!
Χοιρινά φιλέτα με μανιτάρια και θυμάρι, ένα εύκολο και ελαφρύ γεύμα για δύο!!!
Βουβάλι, Μανιτάρια, Κρεμμύδι ξερό, Κρασί λευκό, Γιαούρτι, Άνηθος, Σκόρδο, Ελαιόλαδο, Αλάτι, Πιπέρι
Ε, με το «ψώνιο» που έχω με τις γεύσεις φυσικά καταλάβατε ότι θα σταθώ ιδιαίτερα στο θέμα των κρεατικών. Κι’ …