Μοσχαρίσια Φιλέτα από Μπριζόλα με Μανιτάρια και Πουρέ Γλυκοπατάτας
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Τα αγαπημένα γιουβαρλάκια σε αυτήν την εκτέλεση ετοιμάζονται με τον γνωστό κλασικό τρόπο (Γιουβαρλάκια Κλασικά) αλλά σε ζωμό από φρέσκιες …
…σήμερα θα φτιάξουμε ενα νόστιμο πιάτο, τοπική σπεσιαλιτέ της Μανίσα. Τρυφερές μπουκιές κρεατάκι, παραδοσιακά αρνάκι αλλά εναλλακτικά και μοσχαράκι, μαγειρεμένες …
Υλικά 1.5 kg χοιρινό μπούτι (να το ζητήσετε σε φέτες και μετά να το κόψετε εσείς σε μικρές λωρίδες) 2 …
Πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε γκούλας! Και πόσο μας αρέσει!!! Είναι άλλο ένα από αυτά που εγώ λέω “χουχουλιάρικο” φαγάκι! …
Από τον Σπύρο Παγιατάκη ΥΛΙΚΑ 400 γρ. λουκανικάκια Vienna Ifantis 2 κρεμμύδια 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1 ζωμό βοδινού Knorr …
Μετά τον κλασσικό τρόπο μαγειρέματος (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ), έχουμε να σας προτείνουμε μία πιο σπέσιαλ πρόταση μαγειρέματος του …
Εκτός από τον κλασσικό τρόπο μαγειρέματος, έχουμε να σας προτείνουμε μία πιο σπέσιαλ πρόταση μαγειρέματος του γνωστού ελληνικού παραδοσιακού ζωντανού για …