Μοσχαρίσια Φιλέτα από Μπριζόλα με Μανιτάρια και Πουρέ Γλυκοπατάτας
maxistinkouzina.blogspot.com
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Υλικά Κρέας χοιρινό 1500 γρ Λάχανο 2 κιλά Πράσο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Καρότα 2 τεμ κομμένα ροδέλες Βούτυρο ή …
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη …