Άζυμο ζυμάρι για φύλλο πίτας
www.argiro.gr
Με λίγο νερό, αλεύρι και υπομονή φτιάχνεις ζύμη και ανοίγεις σπιτικό φύλλο με άζυμο ζυμάρι, δηλαδή μία ζύμη που δεν …
Με λίγο νερό, αλεύρι και υπομονή φτιάχνεις ζύμη και ανοίγεις σπιτικό φύλλο με άζυμο ζυμάρι, δηλαδή μία ζύμη που δεν …
Ιδανικό για τις πίτες μας τώρα με τις ζέστες! Αυτή η εποχή μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη του …
Σήμερα θα δούμε μία παραλλαγή σπιτικού φύλλου που δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα, χωρίς πολύ κόπο. Αυτό το φύλλο εμένα με …
Υλικά 1300 γρ. κίτρινο αλεύρι, σκληρό 800 γρ. νερό 50 γρ. ελαιόλαδο 10 γρ. μαγιά 25 γρ. αλάτι 15 γρ. …