Τραγανό φύλλο για πίτες
Σήμερα δεν φτιάχνουμε ολόκληρη την πίτα αλλά εξειδικευόμαστε μονάχα στο φύλλο της, το οποίο κάνει για οποιαδήποτε γέμιση θες. Σου …
Σήμερα δεν φτιάχνουμε ολόκληρη την πίτα αλλά εξειδικευόμαστε μονάχα στο φύλλο της, το οποίο κάνει για οποιαδήποτε γέμιση θες. Σου …
Αυτή είναι η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε ζύμη για τάρτες. Οι Γάλλοι τη λένε ζύμη μπριζέ …
Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε πίτα με ένα κλασικό, χωριάτικο, σπιτικό φύλλο και να μην γίνει πεντανόστιμη και τραγανή. Με …
Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας μου, η οποία έμαθε την κόρη μου να ανοίγει φύλλο από …
920-950 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις 180 γρ. μαργαρίνη λιωμένη 2 αβγά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. …
Το προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που …
Συνταγή και βασικές αρχές για κάθε είδος ζύμης κουλουριών και πίτσας.
Είχε λοιπόν άγρια χόρτα και επιθυμούσε μια χορτόπιτα με φύλλο ανοιγμένο με βούτυρο. Θα την έχετε δει σαν μέθοδο του …
Αυτή είναι μια διαφορετική συνταγή, για να φτιάξουμε ζυμάρι για νόστιμες και πολύ αφράτες πίτσες. Με αυτή την ποσότητα, μπορούμε …