Κουραμπιέδες
www.cookingbook.gr
1 κιλό βούτυρο τύπου “Κερκύρας” 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 ποτήρι κονιάκ 1 πιατάκι του …
1 κιλό βούτυρο τύπου “Κερκύρας” 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 ποτήρι κονιάκ 1 πιατάκι του …
Εξαιρετικοί κουραμπιέδες σε εμφάνιση και γεύση, που τρίβουν στο στόμα, ιδανικοί για όσους δεν αγαπούν το βούτυρο γάλακτος.Ο συνδυασμός των …
Υπέροχοι, πολύ τραγανοί κουραμπιέδες, ολίγον μεθυσμένοι, με ελαιόλαδο και γεμάτοι αμύγδαλο ή καρύδι! Υγιεινοί και ιδανικοί για όσους αποφεύγουν το …