Σπέσιαλ προφιτερόλ με σουδάκια
Υλικά: Για τα σού: 220 γρ αλεύρι μαλακό 130 γρ βούτυρο κομμένο σε κομμάτια 270 γρ 4 αβγά μεγάλα 1 …
Υλικά: Για τα σού: 220 γρ αλεύρι μαλακό 130 γρ βούτυρο κομμένο σε κομμάτια 270 γρ 4 αβγά μεγάλα 1 …
Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε …
Το γνωστό Ιαπωνικό πιάτο στη γλυκιά του εκδοχή! Είναι ένα ασυνήθιστο -για τις ελληνικές προτιμήσεις- γλυκό, με πολλές παρασκευές, όμως …
Kazan, στα Τουρκικά σημαίνει ένα πολύ μεγάλο σκεύος που χρησιμοποιείται στη fωτιά, Dibi, σημαίνει ο πάτος…άρα Kazan Dibi είναι ο …
Υλικά 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα 200 γρ. σαντιγί ι Για τη μαρέγκα 1 πρέζα αλάτι 6 ασπράδια αυγών (Ι80 γρ.) …
Τούρτα σοκολάτας με choux γεμισμένα με κρέμα.
Υλικά 3 πακέτα σφολιατίνια 6 κουταλιές σούπας (κοφτές) μαλακό αλεύρι 2 κουταλιές σούπας (κοφτές) κορν-φλάουρ 1/2 ποτήρι ζάχαρη ελάχιστο αλάτι …