Κουραμπιέδες με καραμελωμένα αμύγδαλα Παρλιάρου
Οι κουραμπιέδες σηματοδοτούν την περίοδο των Χριστουγέννων, με τη μυρωδιά από το βούτυρο και τα καραμελωμένα αμύγδαλα να πλημμυρίζει το …
Οι κουραμπιέδες σηματοδοτούν την περίοδο των Χριστουγέννων, με τη μυρωδιά από το βούτυρο και τα καραμελωμένα αμύγδαλα να πλημμυρίζει το …
Μεθυστικά αρώματα κονιάκ, αστεροειδούς, γαρίφαλου, καβουρντισμένου αμύγδαλου, σοκολάτας, μαστίχας, των αιθέριων ελαίων του πορτοκαλιού κι η βελούδινη γλυκιά κρέμα κάστανου …
ΥΛΙΚΑ •200 γρ. Αμυγδαλόψιχα σκόνη • 600 γρ. βούτυρο γάλακτος •2 κρόκοι αυγών •225 ζάχαρη ψιλή •850 γρ. Αλεύρι •40 …
Από την Ελένη-Χριστίνα Τζόκα ΥΛΙΚΑ Για το κέικ: 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ.) 1 κεσεδάκι λιωμένη μαργαρίνη με 25% …
Κουραμπιέδες που πρέπει ωποσδήποτε να δοκιμάσετε! Ένα μόνο θα πω:συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου..
Για όσους αγαπούν την γεύση του φρέσκου βουτύρου γάλατος. Επίσης χρησιμοποιήστε τους καθόλη την διάρκεια του χρόνου ως ένα ωραίο …