Εύκολη & γρήγορη συνταγή για προφιτερόλ χωρίς σου!
Σήμερα το μενού έχει αυτό το γλυκό που είναι έτσι όλο σαντιγί, που έχει από κάτω σοκολάτα, όχι έχει και …
Σήμερα το μενού έχει αυτό το γλυκό που είναι έτσι όλο σαντιγί, που έχει από κάτω σοκολάτα, όχι έχει και …
Πάτ μπριζέ – “ατίθαση” ζύμη που τρίβεται και σπάει εύκολα (όπως λέει και το όνομά της pâte=ζύμη, brisée=σπασμένη) και μας …
Από την μοντέρνα ιταλική ζαχαροπλαστική έρχεται μια υπέροχη λεμονάτη τούρτα συνδυασμένη με διάφορα ζελέ φρούτων. Μαζί της φέρνει την πιο …
Υλικά συνταγής 2 πακέτα σφολιατίνια (σαβαγιάρ) για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 300γρ. ζάχαρη 7 κ.σ. αλεύρι (200γρ.) 1 κ.σ. …
Υλικά Για το γλάσο 1/4 κούπας βούτυρο 1/3 κούπας καστανή ζάχαρη 2/3 κούπας γάλα εβαπορέ 1+1/2 κούπα άχνη ζάχαρη 2 …
Καλή απόλαυση!!! Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια …
Μια ωραιότατη τούρτα, που μπορούμε να την φτιάξουμε και με παντεσπάνι αντί για σαβαγιάρ. Όποιο τρόπο και να διαλέξουμε, το …