Η απόλυτη συνταγή για θεϊκή σοκολατόπιτα!
Υλικά – 170 γρ. βούτυρο – 100 γρ. ζάχαρη και 1 κ.σ. – 250 γρ. κουβερτούρα – 120 γρ. αμύγδαλα …
Υλικά – 170 γρ. βούτυρο – 100 γρ. ζάχαρη και 1 κ.σ. – 250 γρ. κουβερτούρα – 120 γρ. αμύγδαλα …
200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ή κλασική 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. μαργαρίνη 125 γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια σε σκόνη 2 …
χρειαζόμαστε 300 γρ κουβερτούρα 150 γρ βούτυρο 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα τριμμένη 5 αυγά 1 κουταλάκι baking powder …
Υλικά Γιαούρτι στραγγιστό 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Σιμιγδάλι χοντρό 2 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού …
ΥΛΙΚΑ: 3/4 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ (ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) 3/4 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ 4 ΑΥΓΑ 2 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ …
Η τόρτα Μπαρότσι (torta Barozzi) ειναι ενα φημισμένο γλυκακι απο την Vignola, μια κωμοπολη στην επαρχία της Μόντενα (Emilia – …
Μια λάβα για τους λάτρεις της σοκολάτας. Υλικά 500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 350 γρ. βούτυρο 300 γρ. μαύρη ζάχαρη 130 …
Κι αφήστε τη δίαιτα να περιμένει….. Υλικά 170 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη 1κ.σ. 225 γρ. κουβερτούρα 120 γρ. αμυγδαλόψυχα …