Σαλάτα με λάχανο, ξινόμηλο, αχλάδι, ξηρούς καρπούς και πέστο παντζαριού
Υλικά για 6-8 άτομα: 1/2 λάχανο ψιλοκομμένο 2 σφιχτά αχλάδια σε φέτες 1 ξινόμηλο σε λεπτές φέτες χυμός από 1/2 …
Υλικά για 6-8 άτομα: 1/2 λάχανο ψιλοκομμένο 2 σφιχτά αχλάδια σε φέτες 1 ξινόμηλο σε λεπτές φέτες χυμός από 1/2 …
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Σήμερα κάνουμε κάτι με λιγότερες θερμίδες, μιας και έχουμε μπει όλοι σε διατροφή. ) Αν έχεις τα παντζάρια έτοιμα, είναι …
Με κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια “τριλογία” με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που …
2 ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 100 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Γ. ΚΑΡΥ 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ 5 ΚΛΩΝ. …
Οπότε τώρα είναι καιρός μετά τις ατασθαλίες να επιστρέψουμε στον υγιεινό τρόπο διατροφής κ ας ξεκινήσουμε με μια υπέροχη σαλάτα! …
Ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα ιδιαίτερο και πεντανόστιμο κέικ! Υλικά 250 γρ. παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο …
Υλικά Παντζάρια – 6 βρασμένα Μήλο πράσινο – 1 1/2 Αμυγδαλόψιχα – 2/3 του φλυτζανιού του τσαγιού Ελαιόλαδο – 1/2 …