Τάρτα με frangipane και αχλάδια ποσαρισμένα σε κόκκινο κρασί και μπαχαρικά
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
Μεθυστικά αρώματα κονιάκ, αστεροειδούς, γαρίφαλου, καβουρντισμένου αμύγδαλου, σοκολάτας, μαστίχας, των αιθέριων ελαίων του πορτοκαλιού κι η βελούδινη γλυκιά κρέμα κάστανου …
Από την Αργυρώ Τσεμπερλίδου ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλική 3 αβγά 150 γρ. …
Οδηγός για τη σημερινή συνταγή υπήρξε η αξιοποίηση κάποιων ξερών φρούτων που υπάρχουν πάντα στο ντουλάπι μου αλλά και η …
Μια διαφορετική Τάρτα Tatin με καραμελωμένα, μυρωδάτα κυδώνια μέσα σε μια τραγανή και ροδοψημένη βάση από σιροπιαστό κανταΐφι. Ένας απολαυστικός, …
Έχω να φτιάξω γλυκό πολλές μέρες και το επιθυμήσαμε,όχι πως δεν έχουμε φάει ενδιάμεσα από τα βαζάκια που υπάρχουν στο …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …