Σπιτικά κοκάκια
Δεν έχω φάει πιο λαχταριστά και γευστικά κωκ! Αλήθεια σας λέω! 🙂 Τέλεια κρέμα, απαλή και γευστική. Αφράτο παντεσπάνι, σιροπιασμένο …
Δεν έχω φάει πιο λαχταριστά και γευστικά κωκ! Αλήθεια σας λέω! 🙂 Τέλεια κρέμα, απαλή και γευστική. Αφράτο παντεσπάνι, σιροπιασμένο …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 5 αυγα σε θερμοκρασία δωματίου [ χωριστά οι κρόκοι απο τα ασπράδια] 150 γρ. ζάχαρη 280γρ. …
Μοσχοβολιστό και σιροπιαστό γλύκισμα με σιμιγδάλι, αμύγδαλα τριμμένα, κανέλα και φρέσκο βούτυρο.
Yλικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ.γλυκ. …
Προκειται για ενα υπεροχο παραδοσιακο γλυκο οπου το σιροπι και η κανελα ξεκινουν να κανουν παρτυ και σε καθε μοναδικη …
Γλώσσες της πεθεράς από ΆνναΚατηγορία: Γλυκά Προετοιμασία: 60 λεπτάΜαγείρεμα: 15-20 λεπτά Υλικά Γιa το σιρόπι Ζάχαρη 250 γρ Νερό 250 …
Τραγανές Μπάρες με Φράουλα Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Από τις ωραιότερες μπάρες που έχω δοκιμάσει. Τραγανές και πολύ πολύ νόστιμες! …
Η γνωστή και αγαπημένη επικάλυψη πολλών παιδικών γλυκών η αμυγδαλόπαστα είναι εύκολη και τέλεια! Μπορείτε ακόμα εκτός από επικάλυψη σε …