Αυθεντικό Πανετόνε (Panettone)
Αυτή η συνταγή για αυθεντικό πανετόνε (panettone) φτιαγμένο στον αρτοπαρασκευαστή μας προσφέρει νέα χριστουγεννιάτικη πρόταση. Ακολουθώντας τις οδηγίες για σπιτικό …
Αυτή η συνταγή για αυθεντικό πανετόνε (panettone) φτιαγμένο στον αρτοπαρασκευαστή μας προσφέρει νέα χριστουγεννιάτικη πρόταση. Ακολουθώντας τις οδηγίες για σπιτικό …
Ένα από αυτά που έχουμε ξεχωρίσει είναι το panettone, τo χριστουγεννιάτικο τσουρέκι των Ιταλών που έχει αγαπηθεί πολύ από το …
Υπέροχο Panettone χωρίς καθόλου κόπο… αρκεί να υπάρχει στην κουζίνα μας αρτοπαρασκευαστής!
Ένα από τα κλασσικά πλέον γλυκίσματα των Χριστουγέννων είναι και το panettone, το οποίο κατακλύζει, ιδίως τα τελευταία χρόνια, τις …
Αυτή είναι η τρίτη συνταγή για πανετόνε που δημοσιεύεται στο laboratorio; πριν 3 χρόνια είχα ξεκινήσει από τα δύσκολα, φτιάχνοντας …
Υλικά για το πανετόνε 500 γραμμάρια σκληρό αλεύρι 90 γραμμάρια μαγιά 130 γραμμάρια βούτυρο 3 αβγά 150 γραμμάρια ζάχαρη 75 …
Το γλυκό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα στην Ιταλία. Νόστιμο και αφράτο θα σας ικανοποιήσει με τη γεύση του!! …
Το πανετόνε είναι ένα Μιλανέζικο γλυκό που γευστικά κυμαίνεται ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι. Μια πρώτη εκδοχή της καταγωγής του …
Το γλυκό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα στην Ιταλία. Νόστιμο και αφράτο θα σας ικανοποιήσει με τη γεύση του!!
Είπα μαζί με τα άλλα γλυκά να φτιάξω και κάτι διαφορετικό. Μια πολύ απλή λοιπόν εκδοχή του πανετόνε. Με λίγα …
2 κουταλιές μπράντυ 3/4 κούπα γάλα 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 1/4 κούπα αλεύρι (ίσως να χρειαστεί λίγο παραπάνω) 2 …
Ιταλικό γλυκό, που θυμίζει τσουρέκι με φρούτα, όχι όμως πολύ γλυκό. Είναι λίγο χρονοβόρο αλλά αξίζει το κόπο!
Γιορτες και πανεττονε πανε πακετο στην γειτονικη μας Ιταλια, αλλα τα τελευταια χρονια τα ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους …