Τα ανεβατα της Κρητης
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Σας ετοίμασα δίπλες με αυγά σε σχήμα κορδονιού για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα! Μελομωμένο τραγανό φύλλο, με χιλιάδες φυσαλίδες πάνω …
Παραδοσιακά λυχναράκια από την πανέμορφη Μήλο, που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους!
ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 200gr ΓΑΛΑ 150gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤ. 100gr ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ …
Τα kanelsnurrer μοιάζουν πάρα πολύ με άλλα τσουρεκοειδή των Βορείων Χωρών, γενικά γνωστά ως cinnamon rolls αλλά με διαφορετικές τοπικές …
Υλικά για 2 φρατζολάκια: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 250 ml ζεστό γάλα 60 γρ. ζάχαρη άχνη και 2 κ.σ. για …
Τα αφράτα μπαλάκια ζύμης που οι Γάλλοι ψήνουν στο φούρνο και ονομάζουν choux , στην ελληνική τους εκδοχή τηγανίζονται, σιροπιάζονται …
Τα πιο νόστιμα ρολλάκια που έχω φάει, γνωστά και ως cinammon rolls που παίρνουμε απο τα μαγαζιά!
ΥΛΙΚΑ500γρ αλευρι σκληρο1μαγια ξερη1κουπα μελι1κουτ γλυκ κανελα50 ml κονιακ1κουπα μαυρες μικρες σταφιδες1κουπα γαλα χλιαρο1αυγο50 γρ βουτυρο λιωμενομια πρεζα αλατιΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ