by admin

Οι ωραιοτερες διπλες με αυγα!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σας ετοίμασα δίπλες με αυγά σε σχήμα κορδονιού για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα! Μελομωμένο τραγανό φύλλο, με χιλιάδες φυσαλίδες πάνω του, που λιώνει στο στόμα. Για αυτούς που αγαπούν αυτό το γλύκισμα είναι η πιο τέλεια και δοκιμασμένη συνταγή!!
Πρώτα ξεκινήστε με το σιρόπι για να κρυώνει, έπειτα φτιάξτε την ζύμη όπου θα πρέπει να είναι λίγο σκληρή και να μην κολλάει. Δεν χρειάζεται πολύ ζύμωμα, χρειάζεται όμως καλή ξεκούραση, 1 ώρα είναι αρκετή για να μαλακώσει και να ανοίγει εύκολα το φύλλο.
Είναι πιο εύκολο να γίνουν οι δίπλες με παρεούλα, εάν ο ένας ετοιμάζει τα κομμάτια και ο άλλος τηγανίζει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: δίπλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.irinishomestylecooking.gr