Εκλεκτά παξιμαδάκια αμυγδάλου
Δεν έχω να σας πω πολλά για τούτα τα παξιμαδάκια… Μόνο ότι είναι μια από τις αγαπημένες συνταγές της μαμάς …
Δεν έχω να σας πω πολλά για τούτα τα παξιμαδάκια… Μόνο ότι είναι μια από τις αγαπημένες συνταγές της μαμάς …
***Ίσως θέλετε πιο γλυκιά γέμιση! Δοκιμάστε την γέμιση πριν ρίξετε τα αυγά , για να δείτε μήπως χρειάζεται λίγο παραπάνω …
Ακόμη μια εκδοχή για τα αγαπημένα μας γλυκάκια! Το πόσο χαίρομαι όταν φίλες της σελίδας μου λένε τις δικές τους …
Αυτά τα τσουρέκια τα έχουν όλα! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για να φουσκώσουν ξανά και ξανά. Χωρίς ζυγαριά τα φτιάχνουμε …
Ζύμη υλικά 2 ποτήρια νερού ζεστό γάλα, 1 ποτήρι νερού σπορέλαιοη ελαφρύ ελαιόλαδο 2 αυγά εκ των οποίων κρατάμε τον …
Υλικά Για τη ζύμη – 1 κ.γ. ζάχαρη – ½ κ.γ. αλάτι – 1 ποτήρι φρέσκο γάλα – 60 γρ. …
Υλικά – 2 αυγά + 2 κρόκοι επιπλέον – 4 κ.σ. κονιάκ – 2 κ.σ. ελαιόλαδο – 1 κ.γ. αλάτι …
Η piada dei morti (πιάντα ντέϊ μόρτι) πού θα δούμε σήμερα, είναι το χαρακτηριστικό γλυκό της παράδοσης των Ognissanti στο …
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός της ξινομυζήθρας με το μέλι, την κανέλα και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ένα ιδιαίτερα υγιεινό, ιδανικό γλυκό για …