Ψητή κρέμα λεμονιού Παρλιάρου
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Με τα λεμόνια έφτιαξα ένα λιμοντσέλο και στη συνέχεια είπα να πειραματιστώ με αυτή την ξακουστή lemon curd. Κατ΄αρχήν είναι …
Μια υπέροχή κρέμα από λεμόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια κρέμα ή ως επιπρόσθετη σε άλλες κρέμες. Μπορείτε να …
Μια κρέμα που κρύφτηκε μέσα σε μικρά cupcakes πορτοκαλιού με σταγόνες σοκολάτας, στολισμένα …έτσι για την υπερβολή… με γλάσο κουβερτούρας.Η …
250 γραμ. χυμό λεμόνι, 180 γραμ. ζάχαρη μαύρη και άσπρη ανακατεμένες, 3 κουταλιές σούπας κορν φλάουερ (αντί για άνθος αραβοσίτου …
Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε …
3 γρ agar agar 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 100 γρ ζάχαρη 2 κ.σ. corn flour (εάν θέλετε να …
Υλικά 24 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Για την κρέμα 500ml φρέσκο γάλα πλήρες (2 κούπες) 70g ζάχαρη (4 ½ κουταλιές της …
Η κλασσική γαλλική κρέμα ζαχαροπλαστικής με βάση το λεμόνι. Χρησιμοποιείται για τάρτες, τούρτες, ακόμη και στο ποτήρι. ξύσμα από 2 …
Υλικά: 1/2 φλ. τσαγιού κορν φλάουρ 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 4 φλ. τσαγιού γάλα 5 αυγά 3 βανίλιες 2 κ.σ …
Σήμερα το μενού έχει κρέμα και συγκεκριμένα κρέμα λεμονιού ή αγγλιστί lemon curd! Είναι αυτή που βλέπετε μέσα σε μια …
Υλικά 225 γρ. ρύζι 750 γρ. γάλα 200 γρ. μέλι 30 γρ. βούτυρο φρέσκο 100 γρ. φουντούκια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα …
Υλικά: Γάλα – 1 κιλό ζεστό Αυγά – 4 (θέλουμε χωριστά τους κρόκους από τα ασπράδια) Ζάχαρη – 200 γρ …
Ελάτε να γλυκαθούμε με μια αρωματική κρέμα ζελέ μανταρινιού για να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης που …
Επιδόρπιο ελαφρύ με μόλις 70 θερμίδες ανά μερίδα.Διαδικασία Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια….
Ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο γλυκάκι σας έχω σήμερα. Σου αλά κρεμ με ευωδιαστή κρέμα και λαχταριστή καραμέλα. Πόσες φορές …