Ντολμαδάκια Θαλλασινών Με Μπεσαμέλ Αρωματισμένα Με Ούζο Και Κρασί!
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Το φρικασέ είναι ένα πολύ κλασικό φαγητό και συνήθως το απολαμβάνουμε με χοιρινό ή αρνί. Αν το δοκιμάσετε με γαρίδες …
Υλικά για 4 μερίδες 1 κιλό καβούρια 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 6 ψιλοκομμένες φρέσκες chili πιπεριές …
400 γρ. θαλασσινά (γαρίδες, μικρές και μεγάλες καραβίδες) 400 γρ. αλεύρι 2 λίτρα γάλα 1 κρεμμύδι 150 γρ. βούτυρο 2 …
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 κουτ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας καρότο ψιλοκομμένο 1 κουτ. …
Από την Άννα Σπηλιώτη ,1 κ. καβούρια [4 καβούρια] 1 κρεμμύδι 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο ½ πιπεριά πορτοκαλί ½ …
Τα γιουβαρλάκια, τσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδοκιμάσει. Υλικά 1 φλιτζάνι ρύζι arborio ή καρολίνα 6 κούπες ζωμός λαχανικών 1/2 …
Είναι ιδανική για μπουφέ