ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 φλ. τσ. γάλα 6 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. ψιλό σιμιγδάλι 1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 φλ. τσ. γάλα 6 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. ψιλό σιμιγδάλι 1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο …
Φιστικια πινατς αγκαλιασμενα με πλουσια καραμελα μπερδεμενα σε μαστιχωτη ζυμη που δινουν ενα πραγματικα απολαυστικο αποτελεσμα,ενω παραλληλα η γλυκια καραμελα …
Υλικά – 1 ½ φλ. αλεύρι – ¾ φλ. ζάχαρη – 5 αυγά (ξεχωριστά τα ασπράδια και οι κρόκοι) – …
Στα γλυκάκια αυτά, το βερίκοκο κάνει την διαφορά από τα κλασσικά ινδοκάρυδα (αυτά με το κερασάκι) δίνοντας απίθανο άρωμα και …
Καταπληκτική κρέμα για γλυκά και Τούρτες. 50 γρ. νερο, 180 γρ. ζαχαρη, 1 βανιλια, 4 ασπραδια αυγων τα οποια τα …
Το γνωστό Ιαπωνικό πιάτο στη γλυκιά του εκδοχή! Είναι ένα ασυνήθιστο -για τις ελληνικές προτιμήσεις- γλυκό, με πολλές παρασκευές, όμως …
Εύκολο γλυκάκι με τέλεια γεύση! Υλικά Ασπράδια αυγών – 8 Ζάχαρη – 400 γρ Ινδική καρύδα – 1 κιλό τριμμένη …
Υλικά Για την Άσπρη κρέμα 800 ml. γάλα 80 γρ. σιμιγδάλι 4 κουτ. σούπας ζάχαρη 2 φακελάκια βανίλια 4 ασπράδια …