ΚΟΡΜΟΣ-ΤΟΥΡΤΑ
400 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. σαβαγιάρ 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 ποτήρι του νερού …
400 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. σαβαγιάρ 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 ποτήρι του νερού …
Μια αλλη εκδοχη να γευτουμε τον υπεροχο συνδυασμο πορτοκαλι-σοκολατα. Πορτοκαλοπαστα με κρεμα ποροκαλι και σοκολατα γκαναζ. Τα λογια περιττα..δεν μπορουν …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 βανίλια 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι Για το …
Μια δροσερή και αφράτη τούρτα, που κλείνει μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση του πορτοκαλιού!!Γεμισμένη με μια λαχταριστή …
Ο χρόνος που περνά, μας δίνει εμπειρίες που άλλοτε είναι θετικές και άλλοτε αρνητικές. Αυτόν τον καιρό που περνάει, πρέπει …
Υλικά Μπισκότα πτι-μπερ 1 πακέτο Βούτυρο 3 -4 κουταλιές Βανίλια 1 τεμ Ξύσμα πορτοκαλιού 1 κουταλάκι του γλυκού Ζάχαρη 2 …
150 γρ αμύγδαλα 60 γρ χουρμάδες 1 κουτ. γλυκού σκόνη φυσικής βανίλιας 770 γρ καθαρισμένα ώριμα αβοκάντο 300 γρ μέλι …
Τον έφτιαξα για τη γιορτή του γιου μου, και τεράστιος καθώς έγινε ,και έπρεπε να τον πάρω και στο χωριό, …
Ένας κορμός με γέμιση σοκολάτας, καλυμμένο με σοκολατένιο γλάσο. Ένα νόστιμο γλυκό που μπορείτε να το προσφέρετε για δώρο τα …
Ρολό με αφράτο παντεσπάνι και γέμιση μαρμελάδα σύκο.