Το καλύτερο Γαλακτομπούρεκο με φύλλο Καταϊφι από την Πάτρα
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Έχετε φάει γαλακτομπούρεκο με καταίφι; Αν όχι, καιρός να το φτιάξετε. Είναι τέλειο. Ο συνδυασμός της κρέμας …
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Έχετε φάει γαλακτομπούρεκο με καταίφι; Αν όχι, καιρός να το φτιάξετε. Είναι τέλειο. Ο συνδυασμός της κρέμας …
Υλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 3 ποτήρια νερού Νερό 2 ποτήρια Λεμόνι 1 το ξύσμα και τον χυμό του Για …
Για σήμερα λοιπόν, η γαλατόπιτα της μανούλας μου, που η νοστιμιά της όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει για μένα …
Η κρέμα είχε μοιραστεί σε τετράγωνα κομμάτια, για να μπει σε αντίστοιχα ταψάκια για να γίνει μπουγάτσα. Θαυμάζω την ικανότητα …
Για την κρέμα: 700γρ.γάλα 300γρ.κρεμα γαλακτος 200γρ.σιμιγδάλι ψιλο 180γρ.ζάχαρη 2 βανίλιες 4αυγά +2 κροκους …
Δεν έχετε φάει παρόμοιο.. ή το έχετε χρυσοπληρώσει.. Εδώ όλα τα μυστικά από τον Άκη Πετρετζίκη!
Η πιο συνηθισμένη πίτα του χειμώνα και της άνοιξης. Όταν έμπαινε ο χειμώνας, ξεκίναγε για μένα η πιο γλυκιά περίοδος …
Φωλιές με φύλλο κρούστας, σιροπιαστές και γεμιστές με τριμμένο αμύγδαλο. Πολύ εντυπωσιακές και πολύ νόστιμες!
Πρόκειται για ένα γλυκάκι, που είναι σκέτος πειρασμός.Αν κάνουμε αρχή, δεν θα μπορούμε να σταματήσουμε να τις τρώμε.Το μεγαλύτερο πρόβλημα …
Σαν μπουγάτσα, απλά πιο γρήγορη!!! galatopita Υλικά 7 φύλλα κρούστας 1/2 φλ. τσαγιού μαργαρίνη ζάχαρη κανέλα Κρέμα 1 1/4 ποτήρι …
Μπουγάτσα με υπέροχη αφράτη κρέμα!!!…
Υλικά Για τη Ζύμη 1 πακέτο φύλλο κρούστας ξύσμα από 2 πορτοκάλια 4 αυγά
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.-500 γρ.) 1 φλυτζάνι ζάχαρη 3 αυγά 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 φλυτζάνι ηλιέλαιο …
Αυτή η συνταγή είναι της μαμάς μου, και ο χρόνος μαζί με τα τραπέζια με φίλους οικογενειακούς, έχουν δείξει ότι …
Υλικά: 500γρ φύλλο κρούστας 1 λίτρο γάλα (μείον ένα φλυτζάνι) 1,5 φλ ζάχαρη 1 φλ σιμιγδάλι ψιλό 5 αυγά 3 …
Γαλακτομπούρεκο Μακεδονικό ΑπόΠάντα νόστιμο…σε όλες τις εκδοχές του…Γιαούρτι στραγγιστό – 1 τεμ.Αυγά – 5 τεμ.Φύλλο κρούστας – 1 πακέτο Ζάχαρη …
Λαχταριστή μπουγάτσα με σοκολατένια γεύση! Total Time: 60Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40Λεπτά Γάλα – 1 λίτρο Βούτυρο – …
Η σύζευξη της κλασσικής πορτοκαλόπιτας με την αγαπημένη μας κρέμα αραβοσίτου!! Το προξενιό πέτυχε, απόλυτα!!!